سامانه کنترل اردو‌های دانش‌آموزی راه‌اندازی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) استقرار بیش از ۱۶۰ موکب درمانی در مراسم اربعین وزارت آموزش و پرورش ۷۰۰ هزار بازنشسته دارد کاهش وزن اصولی با طب سنتی آمادگی کامل برای ارائه دارو به زائران اربعین در مرزها چرا زایمان زودرس اتفاق می‌افتد؟ دلایل کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان چیست؟ هیچ محصولی به عنوان رفع عوارض واکسن کرونا تأیید نشده است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۵ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری توده هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) ماجرای قتل هولناک خیابان سیدی مشهد | برادر عصبانی خواستگار خواهرش را با چاقو کشت ماجرای گروگانگیری ۳ میلیاردی در مشهد حکم قتل غیرعمد برای مردی که شوهر سابق همسر صیغه‌ای خود را کشت خودکشی پسر خانواده راز قتل پدر را برملا کرد هشدار سازمان امدادونجات درباره باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان و وقوع باد و گردوخاک در شرق کشور تاکید وزیر بهداشت به استفاده از تمام ظرفیت‌ها در بهبودی مجروحان حادثه تروریستی زاهدان کسب مدال طلای مسابقات علوم نوجوانان توسط دانش‌آموزان ایرانی افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی | درخشش نام علی‌اکبر نورالهی، دانش‌آموز مشهدی بین ۳ مدال طلا کشف مقبره ۳۸۰۰ساله یک جنگجو در آذربایجان دادستان کل کشور: برای مبارزه قاطع با فساد باید از فساد مبری بود این متهم کلاهبردار حرفه‌ای را شناسایی کنید + عکس مرگ مشکوک یک سالمند تحت پوشش بهزیستی در زنجان فراخوان طراحی تمبر یادبود «به نام ایران» تعریق همیشه به علت گرما نیست و ممکن است نشانه ای از بیماری باشد نجات یک قلاده پلنگ به کمک مرزداران آستارا (۴ مرداد ۱۴۰۴) مشاهده دو قلاده یوزپلنگ آسیایی دیگر در یوزکنام پل ابریشم (۴ مرداد ۱۴۰۴) راه‌اندازی میز هدایت تحصیلی با کمک مشاوران متخصص بیانیه وزارت دادگستری در محکومیت حمله تروریستی به دادگستری زاهدان فرایند داوری و ارزشیابی بسته‌های تربیت و یادگیری کودکستان‌ها آغاز شد (۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش شمار جان‌باختگان در گیلان | الکل الکی جان ۱۸ نفر را گرفت (۲۳ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۴۴۱۴
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۳
افزایش شمار جان‌باختگان در گیلان | الکل الکی جان ۱۸ نفر را گرفت (۲۳ مهر ۱۴۰۳)
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: از ۶۶ بیماران که به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند، ۱۸ تن جان خود را از دست دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، اوایل مهر ماه جاری بود که چندین نفر با علائم مسمومیت شدید به مراکز درمانی شهر رشت مراجعه کردند و آمار مراجعه‌کنندگان با این علائم تاکنون افزایش یافته است.

البته مورد مشابه این در استان مازندران نیز گزارش شده و تعداد زیاید از افراد با این علائم به مراکز درمانی مازندران مراجعه و بستری شدند. ضعف، بی‌حالی، درد شکم و تاری دید از جمله علائم افراد مراجعه کننده بود که در اثر شرب مشروبات الکلی صنعتی اتانول به این وضعیت دچار شده بودند.

محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان می‌گوید شدت مسمومیت آنان به حدی بود که تعداد بسیاری از مراجعه کنندگان، دیالیز شدند ولی با این حال برخی از این افراد به علت شدت مسمومیت فوت کردند.

وی افزود که تا امروز ۶۶ بیمار با علائم مسمومیت شدید که در اثر شرب مشروبات الکلی صنعتی اتانول است به مراکز درمانی رشت مراجعه کرده‌اند و علی رغم همه تلاش‌های کادر درمان، ۱۸ تن جان خود را از دست داده اند.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از بیمارانی که به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند ۳۷ بیمار دیالیز و سه نفر از آنان نیز با مشکل بینایی مواجه شدند که بعد از بهبود و ترخیص از بیمارستان این مشکلات برای آنان عمدا باقی خواهد ماند.

البته در این خصوص دستگاه قضا و انتظامی وارد عمل شده و تاکنون پنج نفر را به اتهام فروش مشروبات الکلی در این خصوص دستگیر کرده‌اند و اقدامات قضایی در حال انجام است. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین توصیه کرد افرادی که مشروبات الکلی اتانول مصرف کرده‌اند سریعاً به مراکز درمانی از جمله مرکز آموزشی درمانی رازی رشت مراجعه کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->